Kártérítési jog

A baleseti kártérítési ügyekben – Kelet-Magyarország területén -, kártérítési ügyek perbeli és peren kívüli képviseletét egyaránt vállalom.
(Közúti baleseti kártérítés, Munkahelyi Baleseti Kártérítés, Személyi Sérülés..stb.)

Az alábbi területeken lehet Önnek szüksége kártérítési ügyekben jártas ügyvédre.

  • Közúti baleseti sérültek kártérítése (vagyoni és nem vagyoni kártérítés/sérelemdíj) Közlekedési balesetben vétlenül megsérült Ön, vagy hozzátartozója (vagy hozzátartozója meghalt)? Baleseti kártérítési ügyekre szakosodott ügyvédként teljes körű ügyintézést vállalok, amellyel leveszem az adminisztráció, utánjárás, pereskedés terheit az Ön válláról. Önnek csupán annyi a dolga, hogy megbízást ad ügyvédi irodámnak, ezt követően mindennek utánajárunk, egyeztetünk, szakértői véleményeket szerzünk be, képviseljük az Ön érdekeit peren kívül vagy szükség esetén peres eljárásban.
    A biztosítók célja, hogy minél kevesebb pénzt kelljen kifizetni a károsultaknak. Önnek, mint károsultnak egyedül – a biztosító jogi, műszaki szakemberei ellen – nagyon nehéz a dolga. Ahhoz, hogy az Önnek járó kártérítést megkapja, szüksége van egy profi, kártérítési ügyekben jártas jogi szakemberre, aki az Ön érdekeit szem előtt tartva kiharcolja az Önnek járó legmagasabb kártérítést. A tapasztalatok azt mutatják, hogy kártérítésre szakosodott ügyvéd nélkül a károsultak több millió forintot is otthagynak a biztosítónál, mivel nem tudják hogy milyen jogcímen mire lennének jogosultak. Javaslom, hogy amennyiben Ön, vagy hozzátartozója vétlenül megsérült közlekedési balesetben és szeretné ha az Önnek járó kártérítési összeget, a lehető leggyorsabban megkapja, akkor mindenképpen kártérítésre szakosodott ügyvédet keressen, aki segít a jogi útvesztőkben eligazodni.

    A kártérítési ügyek ügyvédi munkadíjának díjszabását kizárólag sikerdíjas konstrukció alapján nem tudom vállalni.  A kártérítési összeg pontos mértéke, az ügyvédi megbízási szerződés aláírásakor – az ügy sajátosságaira tekintettel – minden esetben előre rögzítésre kerül. Kártérítési ügyeknél -a nagy leterheltség miatt – bár csak kevés ügyben tudom vállalni a képviseletet, azonban az elvállalt ügyeknél messzemenőkig alapos, részletes, határozott képviseletet látok el annak érdekében hogy ügyfeleim – a törvény lehetőségeit maximálisan kihasználva- minél magasabb kártérítési összeget kapjanak, a lehető legrövidebb idő alatt.

  • Személyi sérülés esetén (pl. elütötték a zebrán, súlyosan megsérült, utasként megsérült egy balesetben, hozzátartozója meghalt egy balesetben)
  • Gépjármű kár esetén (pl. ellopták az autóját, fa dőlt az autójára)
  • Munkajogi kártérítés munkavállalói és munkáltatói képviselet (pl. jogellenesen mondtak fel Önnek, nem kapott végkielégítést, vagy munkavállalója kárt okozott Önnek)
  • Munkabaleset esetén (pl. munkavégzés során balesetet szenvedett, hozzátartozója halálos kimenetelű munkabalesetet szenvedett)
  • Egyéb kártérítési ügyek (pl. szerződés alapján, vagy szerződésen kívül okozott kár megtérítése, hibás termék által okozott sérülés vagy kár megtérítése)

Vegye fel velem a kapcsolatot vagy kérdezzen Online!