Jogi tanácsadás

Jogi tanácsadás:

A jogi tanácsadáshoz előzetes bejelentkezés szükséges.

Az ingyenes jogi tanácsadás: limitált számú! (5 fő/hó (szerdai napon). Az ingyenes jogi tanácsadás havonta egy alkalommal egy karitatív segítségnyújtás azok számára, akiknek jogi problémájuk van, azonban szerény anyagi lehetőségeik miatt nem tudnának ügyvédet megfizetni. Egyéb esetekben (más napokon) óradíj ellenében van lehetőség a jogi tanácsadás igénybevételére. (fizetős tanácsadás)

A fizetős jogi tanácsadás ingyenessé válik, ha a jogi tanácsadást követően az ügy ellátására megbízást ad irodám részére. Ebben az esetben a tanácsadás óradíja beszámításra kerül az ügyvédi munkadíjba, így a jogi tanácsadás tulajdonképpen ingyenes lesz. Jogi tanácsadásra a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeim valamelyikén lehet jelentkezni.

Jogi tanácsadás távolról (Skype-on, Viber-en):

Azon tisztelt ügyfeleim számára, akik Debrecentől távol tartózkodnak, külföldön laknak vagy nem tudják megoldani (pl. egészségügyi probléma miatt) hogy irodámba bejöjjenek, Skype, vagy Viber kapcsolaton keresztül is lehetőség van a jogi tanácsadás igénybevételére. A távolról történő tanácsadás díja óradíjas, amely előre fizetendő.(az óradíjról érdeklődjön e-mailben, vagy telefonon) A tanácsadás előtt díjbekérőt küldünk, amelynek kiegyenlítése után egyeztetünk az időpontról. Amennyiben szeretné igénybe venni a jogi tanácsadás ezen módját, keressen minket bizalommal telefonon vgy írjon egy emailt vagy üzenetet.


Vegye fel velem a kapcsolatot vagy kérdezzen Online!