Jogi tanácsadás

Jogi tanácsadás:

A jogi tanácsadást elsősorban családjogi tárgyú ügyekben tudjuk biztosítani ügyfeleink számára, tekintettel arra, hogy ügyvéd úr családjogi szakjogász végzettségű, az ügyvédi iroda kifejezetten családjogi ügyekre specializálódott.

A jogi tanácsadás során lehetőség van ügyvéd úrral átbeszélni az üggyel kapcsolatos részleteket és részletes válaszokat kaphat a felmerült jogi kérdéseire is. Ügyvéd úr ezt követően lesz abban a helyzetben ,hogy teljes körűen átlátva az ügyet, javasolni tudjon megoldási alternatívákat a felmerülő jogi problámákra. A jogi konzultációt követően lehetőség van a megbízási szerződés aláírására.

Ügyvéd úr az általa elvállalt ügyeket a legnagyobb gondossággal és precizitással látja el. Annak érdekében, hogy minden ügyfele számára kiemelkedő színvonalú jogi képviseletet tudjon nyújtani, kénytelen az elvállalható ügyek számát korlátozni. Amennyiben ügyvéd úr az adott időszakban nem tud vállalni jogi képviseletet, kizárólag jogi tanácsadást, erről a titkárságon (a jogi konzultációra történő bejelentkezés során) tájékoztatást lehet kérni.

A jogi tanácsadás ingyenessé válik, ha a jogi tanácsadás napján az ügy ellátására megbízást ad irodánk részére. Ebben az esetben a tanácsadás óradíja beszámításra kerül az ügyvédi munkadíjba, így a jogi tanácsadás tulajdonképpen ingyenes lesz. Jogi tanácsadásra a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink valamelyikén lehet jelentkezni.

Jogi tanácsadás távolról (Skype-on, Viber-en):

Azon tisztelt ügyfeleink számára, akik Debrecentől távol tartózkodnak, külföldön laknak vagy nem tudják megoldani (pl. egészségügyi probléma miatt) hogy irodánkba bejöjjenek, Skype, vagy Viber kapcsolaton keresztül is lehetőség van a jogi tanácsadás igénybevételére. A távolról történő tanácsadás díja óradíjas, amely előre fizetendő.(az óradíjról érdeklődjön e-mailben, vagy telefonon) A tanácsadás előtt díjbekérőt küldünk, amelynek kiegyenlítése után egyeztetünk az időpontról. Amennyiben szeretné igénybe venni a jogi tanácsadás ezen módját, keressen minket bizalommal telefonon vgy írjon egy emailt vagy üzenetet.

Pro bono (ingyenes) jogi tanácsadás: limitált számú! (2 havonta, 5 fő számára). A pro bono jogi tanácsadást ügyvéd úr két havonta biztosítja, mely egy önkéntesen vállalt, karitatív segítségnyújtás azok számára, akiknek jogi problémájuk van, azonban szerény anyagi lehetőségeik miatt nem tudnának ügyvédet megfizetni.


Vegye fel velem a kapcsolatot vagy kérdezzen Online!