Kapcsolat

Dr. Egri Zoltán ügyvéd

Telefon: 06 (20) 399-34-54
E-mail cím: iroda@dregri.hu
Cím: 4029,Debrecen, Csapó utca 37. fszt. 2.

Ügyfélfogadás: előzetes időpont egyeztetés alapján

Mire számíthat, ha ügyvédi irodánkat bízza meg jogi ügye intézésével?

1. Időpont egyeztetés: Hívja az ügyvédi irodánkat a 06 (20) 399-3454-es telefonszámon (vagy e-mailben kérjen visszahívást) és egyeztessen jogi konzultációs időpontot kollégánkkal. Ekkor tájékoztatjuk a konzultációs díjról, a foglalási díjjal kapcsolatos tudnivalókról és az ügyvédi iroda óradíjáról.

2. Jogi konzultáció az ügyvédi irodában: A személyes konzultáció során átbeszéljük az üggyel kapcsolatos részleteket, felvételre kerül a tényállás. A jogi konzultáció során a felmerülő kérdések megválaszolásra kerülnek, továbbá azt is megbeszéljük, hogy milyen jogi lehetőségek állnak a rendelkezésre az Ön jogi problémájának megoldására. Amennyiben az ügyben szükség van peres eljárásra, akkor a bírósági eljárással kapcsolatban felmerülő költségekről is tájékoztatást adunk (ügyvédi munkadíj, szakértői díjak, bírósági illeték mértéke..stb). A személyes konzultáció során felvett tényállás alapján ügyvéd úr tájékoztatni tudja az ügyfeleket – az ügyvédi iroda leterheltsége és az ügy bonyolultsága alapján-  arról is, hogy tudja -e vállalni az ügyben a peres jogi képviseletet. (Az ügyvédi munka magas színvonalának megőrzése érdekében, ügyvéd úr maximalizálni kénytelen az általa elvállalt ügyek számát. Ezáltal elkerülhetővé válik az ügyek számának olyan mértékű felhalmozódása, amely már korlátozná vagy lehetetlenné tenné a hatékony munkavégzést. Azáltal, hogy egy hónapban csak meghatározott számú új ügyfél ügyének peres képviseletét tudja elvállalni ügyvéd úr,  lehetővé válik , hogy a folyamatban lévő ügyekben mindig elegendő idő marad a számunkra legfontosabbra: az Ügyfélre,  az Ügyfeleink peres ügyében felmerülő jogi problémák, kérdések átbeszélésére, és ez alapján a leghatékonyabb perstratégia kidolgozására.)

Az első jogi konzultáció 1 órás időtartamú, fix díjas, azonban amennyiben megbízásra kerül sor, akkor a konzultáció díja beszámításra kerül az ügyvédi munkadíjba, így valójában ingyenessé válik az első konzultáció.

3. Jogi képviselet ellátása: Amennyiben az ügy részleteinek átbeszélése alapján jogi eljárás megindítása elkerülhetetlen, akkor a megbízási szerződés és meghatalmazás aláírásával kezdődik el a jogi képviselet, melynek során az iroda minden tagja azon dolgozik, hogy az Ön ügyét sikerre vigye.  A megbízás ellátása során mindig lehetősége van – előre egyeztetett időpontban- személyesen konzultálni az ügyéről, de külföldön élő ügyfeleim igénybe vehetik a telefonos, e-mail, skype kapcsolat útján történő konzultációt is. A konzultáció, tárgyaláson részvétel, bírósági, egyéb hivatali beadványok szerkesztése óradíjas elszámolással történik, melyről minden alkalommal tételes kimutatást küldünk ügyfeleinknek.


IDŐPONT FOGLALÁS – FOGLALÁSI DÍJ
Az utóbbi időszakban sajnálatos módon több alkalommal előfordult, hogy új ügyfelek az előre egyeztetett konzultációs időpontban nem jelentek meg, vagy az időpont foglalásukat csupán a konzultációs időpont kezdete előtt pár perccel mondták le. Az ilyen felelőtlen magatartásukkal visszaéltek az ügyvédi iroda ügyfeleinek idejével, és akadályozták a hatékony ügyvédi munkavégzést. Nem utolsósorban kizárták annak lehetőségét, hogy ügyfeleink korábbi időpontot kaphassanak a sürgős , vagy határidős jogi segítséget igénylő ügyeik esetében. (pl. peres eljárás esetén a bíróság határidőt ír elő a beadványok benyújtására ,melynek elmulasztása esetén akár 500.000 Ft–ig terjedő pénzbírsággal sújthatja a határidőt elmulasztó felet, vagy rosszabb esetben a beadvány bevárása nélkül határoz a peres ügyben.) A fentiek miatt, az ügyvédi iroda a hatékonyabb ügyintézés és az ügyfeleink várakozási idejének csökkentése érdekében bevezeti az időpont foglalási díjat.
Az időpont foglalási díj külön költséggel nem jár, a befizetett összeget teljes egészében beszámítjuk az első jogi konzultáció díjába!
Hogyan foglalhat jogi konzultációs időpontot?

 1. Hívja a 06 (20) 399-3454-es telefonszámot (vagy írjon e-mailt és kérjen visszahívást) és egyeztessen jogi konzultációs időpontot kollégánkkal.
 2. Fizesse be az jogi konzultációs időpont foglalási díjat (20.000 Ft) legkésőbb a telefonos időpont egyeztetést követő 24 órán belül az alábbi számlaszámra:
  Dr. Egri Zoltán egyéni ügyvéd (4029, Debrecen, Csapó utca 37)
  MBH Bank Nyrt. : 10103434-45182600-01004005

  Az átutaláskor a közlemény rovatban kérjük minden esetben tüntesse fel az ügyfél nevét és telefonszámát!
  (Amennyiben nem átutalással kíván fizetni, jöjjön el személyesen az ügyvédi irodába munkanapokon 8-12 óra között és a helyszínen készpénzben tudja kifizetni a foglalási díjat)

 3. Kollégáink a telefonos időpont egyeztetést követő munkanapon ellenőrzik az átutalást, és 2 napon belül visszajeleznek a foglalás véglegesítéséről. A lefoglalt konzultációs időpont csak a foglalási díj beérkezése után válik véglegessé (Ezt telefonon vagy e-mailben minden esetben visszaigazoljuk).
  Amennyiben a telefonos időpont egyeztetés utáni munkanapon 16:00 óráig nem érkezik meg az időpont foglalási díj összege bankszámlaszámunkra, vagy személyesen nem kerül megfizetésre, akkor az időpont automatikusan törlésre kerül.

Abban az esetben, ha az ügyfél az előzetesen lefoglalt időpontban nem jelenik meg (illetve azt telefonon nem mondja le 1 munkanappal a jogi konzultáció előtt), az időpont foglalási díjat nem áll módunkban visszatéríteni, azt az ügyvédi iroda bánatpénzként jogosult megtartani.

Időpont módosítást csak a jogi konzultációt megelőző 1 munkanap előtt tudunk elfogadni, ez esetben természetesen nem szükséges újabb átutalás.
Az időpont foglalási díjat 100%-ban beleszámítjuk a jogi konzultáció díjába, vagyis Önnek csak a fennmaradó díjat kell a jogi konzultáció napján megfizetnie.
A konzultációs díj megfizetésével tudomásul veszi a fenti szabályokat és magára nézve kötelezőnek tekinti.


Az ügyvédi iroda megközelítése: a Csapó utcai 10 emeletes társasház alatt, az utcafrontról nyílik az ügyvédi iroda bejárata (nem kell bemenni a társasházba!)


Mielőtt az ügyvédi irodába jönne: Annak érdekében, hogy gyorsabban menjen az ügyintézés, könnyebben átláthatóvá váljon az ön jogi problémája, kérem, hogy a megbeszélt időpontra készítse el az üggyel kapcsolatos összes iratait, feljegyzéseit,dokumentumait és hozza el magával az ügyvédi irodába.


Ügyvédi titoktartás: Az Ön által közölt információk minden esetben biztonságban vannak, melyet az ügyvédi titoktartás garantál.