Díjszabás

Az ügyvédi munka díjazása minden esetben korrekt, az üggyel arányos mértékű. Az ügyvédekre vonatkozó szabályok miatt konkrét árakat nincs lehetőségem közölni, ezért az alábbiakban csupán általánosságban tájékoztatom a díjakról.

Jó hír, hogy az ügyvédi munkadíjamat 27%os  ÁFA nem terheli – amit a KATA szabályai (kisvállalkozói tételes adó), és annak ÁFA mentessége tesznek lehetővé-  így Ön ezáltal tulajdonképpen 27% kedvezményre jogosult az ügyvédi munkadíjból. (mivel nem kell megfizetnie az ügyvédi munkadíj után az ÁFÁ-t)

Az ügyvédi törvény kimondja: „Az ügyvédi megbízási díj szabad megállapodás tárgya.”
A megbízási díj megállapítását számos tényező befolyásolja, például az ügy komplexitása, az ügy tárgyának értéke..stb.

A megbízás elvállalásakor minden esetben előre történik megállapodás a díjról vagy megállapításának feltételeiről (pl. peres képviselet esetén óradíj összegéről vagy fix díjról..stb), így Önt nem érhetik váratlan meglepetések, hiszen előre lehet kalkulálni a várható költségekkel.

Törzs ügyfelek számára illetve tartós megbízás esetén a normál díjszabástól kedvezőbb munkadíj megállapítására is lehetőség van.
Amennyiben konkrét ügyre vonatkozó árajánlatot kér, kérem vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen (Kapcsolat menüpontra kattintva)

Sürgős ügyintézés:  felár ellenében lehetőség van sürgős ügyintézés igénybevételére. (pl. cégeljárásban, ingatlan vásárlásakor..stb) Normál esetben az ügyek intézése az ügyek érkezési sorrendjében történik. Sürgős ügyintézés esetén az ügyfél ügyét a sor elejére veszem így biztosítva a gyorsabb ügyintézést.


Vegye fel velem a kapcsolatot vagy kérdezzen Online!