Jogi tanácsadás

Jogi tanácsadás:

Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt lehetőség van fizetős és ingyenes jogi tanácsadás igénybevételére (előzetes bejelentkezés szükséges).

Az ingyenes jogi tanácsadás limitált számú! (9 fő/hó (szerdánként). Ezért ha nem szeretne lemaradni az ingyenes jogi tanácsadásról,  kérem hogy minél előbb jelentkezzen  a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeim valamelyikén. Egyéb esetekben (más napokon) óradíj ellenében van lehetőség a jogi tanácsadás igénybevételére. (fizetős tanácsadás)

A fizetős jogi tanácsadás ingyenessé válik, ha a jogi tanácsadást követően az ügy ellátására megbízást ad irodám részére. Ebben az esetben a tanácsadás óradíja beszámításra kerül az ügyvédi munkadíjba, így a jogi tanácsadás tulajdonképpen ingyenes lesz.

Jogi tanácsadás távolról (Skype-on, Viber-en):

Azon tisztelt ügyfeleim számára, akik Debrecentől távol tartózkodnak, külföldön laknak vagy nem tudják megoldani (pl. egészségügyi probléma miatt) hogy irodámba bejöjjenek, Skype, vagy Viber kapcsolaton keresztül is lehetőség van a jogi tanácsadás igénybevételére. A távolról történő tanácsadás díja óradíjas, amely előre fizetendő.(az óradíjról érdeklődjön e-mailben, vagy telefonon) A tanácsadás előtt díjbekérőt küldünk, amelynek kiegyenlítése után egyeztetünk az időpontról. Amennyiben szeretné igénybe venni a jogi tanácsadás ezen módját, kérem írjon egy emailt vagy üzenetet.

 


Vegye fel velem a kapcsolatot vagy kérdezzen Online!