Online jogi konzultáció – online jogi tanácsadás

Családjogi ügyben (válóper, kapcsolattartás, szülői felügyeleti jog, gyermektartásdíj..stb) jogi tanácsra van szüksége, az otthona kényelméből?

Ha családjogi ügyben jogi tanácsra van szüksége a legjobb megoldás az online jogi konzultáció, mely során – akár az otthona kényelméből – rutinos válóperes, családjogi ügyvéd szakszerű javaslatokkal segít eligazodni a családjogi ügyében.

Üdvözlöm, a weboldalam Tisztelt látogatóját! Dr. Egri Zoltán ügyvéd vagyok, családjogi szakjogász.

Vajon ha Önnek agyműtétre lenne szüksége, egy agysebészt választana vagy egy általános orvost? Az egészségügyben az agysebész rendelkezik azzal a speciális tudással, tapasztalattal, amely egy agyműtét sikeres elvégzéséhez szükséges

Irodám a családjogi ügyek specialistája. Családjogi szakjogász ügyvédként széleskörű tapasztalattal rendelkezem házasság felbontásával, szülői felügyelettel, vagyonmegosztással, egyéb családjogi ügyekkel (pl. szülő-gyermek közötti kapcsolattartás, gyermektartásdíj…stb) kapcsolatos ügyekkel.

Az online jogi tanácsadás során, 1 óra keretén belül, átbeszéljük a családjogi ügyét, majd lehetséges alternatívákat, megoldási javaslatokat adok, hogy a szükséges infomációk birtokában Ön a lehető legjobb döntést hozhassa.

Hogyan tud jelentkezni az online jogi konzultációra?

Az egy órás on-line tanácsadás igénybevételéhez, mely lehet skype/viber/telefonon keresztül, kérem adja meg adatait és a titkárság felveszi Önnel a kapcsolatot.

A megadott e-mail címre díjbekérőt küldünk, melynek megfizetését követően egyezetetünk egy online konzultációs időpontot.

    IDŐPONT FOGLALÁS ONLINE JOGI KONZULTÁCIÓRA

    Kérem adja meg a nevét, számlázási címét, e-mail címét, telefonszámát, ezután kattintson a "Jelentkezem jogi konzultációra" gombra. Kolléganőnk vissza fogja Önt hívni munkanapokon 8-14 óra között időpont egyeztetés céljából.

    • [recaptcha]