(20) 399-34-54

Debrecen, Csapó utca 37. fszt. 2.

Díjszabás

Az ügyvédi munka díjazása minden esetben korrekt, az üggyel arányos mértékű. Az ügyvédekre vonatkozó szabályok miatt konkrét árakat nincs lehetőségem közölni, ezért az alábbiakban csupán általánosságban tájékoztatom a díjakról.

Jó hír, hogy az ügyvédi munkadíjamat 27%os  ÁFA nem terheli – amit a KATA szabályai (kisvállalkozói tételes adó), és annak ÁFA mentessége tesznek lehetővé-  így Ön ezáltal tulajdonképpen 27% kedvezményre jogosult az ügyvédi munkadíjból. (mivel nem kell megfizetnie az ügyvédi munkadíj után az ÁFÁ-t)

Az ügyvédi törvény kimondja: “Az ügyvédi megbízási díj szabad megállapodás tárgya.”
A megbízási díj megállapítását számos tényező befolyásolja, például az ügy komplexitása, az ügy tárgyának értéke..stb.

A megbízás elvállalásakor minden esetben előre történik megállapodás a díjról vagy megállapításának feltételeiről (pl. peres képviselet esetén óradíj összegéről vagy fix díjról..stb), így Önt nem érhetik váratlan meglepetések, hiszen előre lehet kalkulálni a várható költségekkel.

Törzs ügyfelek számára illetve tartós megbízás esetén a normál díjszabástól kedvezőbb munkadíj megállapítására is lehetőség van.
Amennyiben konkrét ügyre vonatkozó árajánlatot kér, kérem vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen (Kapcsolat menüpontra kattintva)

Sürgős ügyintézés: 30% felár ellenében lehetőség van sürgős ügyintézés igénybevételére. (pl. cégeljárásban, ingatlan vásárlásakor..stb) Normál esetben az ügyek intézése az ügyek érkezési sorrendjében történik. Sürgős ügyintézés esetén az ügyfél ügyét a sor elejére veszem így biztosítva a gyorsabb ügyintézést.


Vegye fel velem a kapcsolatot vagy kérdezzen Online!