Bemutatkozás

Dr. Egri Zoltán ügyvéd DebrecenDr. Egri Zoltán  vagyok,  a Debreceni Ügyvédi Kamara által bejegyzett  ügyvéd. 2007-ben a Miskolci Egyetem Állam és Jogtudományi karán szereztem jogi diplomát kiemelkedő eredménnyel. Nős vagyok két gyermek édesapja. Ügyvédként célom, hogy ügyfeleimnek gyorsan, eredményesen és hatékonyan segítsek a felmerülő jogi problémájuk megoldásában, legyen ez akár egy ingatlan vásárlása során felmerülő jogi kérdés, válóperes ügy, cégalapítás, munkajogi kérdés vagy büntetőjogi védelem. Az ügyvédi munkám során kiemelten foglalkozom családjogi ügyekkel (házasság felbontása, szülői felügyelettel kapcsolatos ügyek, házassági vagyonjog..stb).  Fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzem magam. Jelenleg az ELTE  családjogi szakjogász posztgraduális szakképzésén veszek részt.

Hol található az ügyvédi iroda?

Az ügyvédi iroda Debrecen belvárosában, a Fórum bevásárlóközponttal átellenben található a Csapó utca 37. szám alatti tízemeletes ház földszintjén. (lásd a kapcsolat menüpont alatt a térképet). Az iroda gyalogosan és gépkocsival egyaránt könnyen megközelíthető és mivel a földszinten van, nem kell lépcsőzni sem. Autóval érkezők számára, az irodától kb. 50 méterre található Fórum bevásárlóközpont parkolójában lehet parkolni (az első óra ingyenes).

Milyen szakterületeken tudok Önnek segíteni?

paragraph-2Az ügyvédi irodában a legmodernebb technikai felszereltség áll rendelkezésre, amely segíti az ügyek hatékony és gyors elintézését. Az iroda kiemelt szolgáltatásai közé tartozik az ingatlanokkal kapcsolatos okiratok szerkesztése (pl. adás-vételi szerződések, ajándékozási szerződés, bérlet), valamint a honlapon külön menüpontban található a cégvezetők részére kialakított szolgáltatások. (pl. cégalapítás, cégmódosítás, tartozások behajtása..stb). Ezen kívül vállalom polgári ügyekben a peres illetve peren kívüli képviseletet, válóperben a jogi képviseletet, büntetőügyekben terhelti védelmet illetve sértetti képviseletet, munkaügyi jogvitákban tanácsadást, jogi képviseletet. A szolgáltatások leírását a szakterületek menüpontra kattintva tekintheti meg ahol részletesebben olvashat az egyes szakterületekről.

Ingyenes jogi tanácsadás

Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt lehetőség van ingyenes jogi tanácsadás igénybevételére ügyvédi irodámban (előzetes bejelentkezés szükséges). A részleteket a Jogi tanácsadás menüpont alatt találja.

A jog világában különösen igaz, hogy minél előbb veszi fel a kapcsolatot ügyvéddel, annál nagyobb az esély arra, hogy az Ön számára kedvezőbb kimenetele lehet az ügynek. Ez igaz akár egy ingatlan vásárlása vagy eladása előtt, a munka világában és különösen igaz ez egy büntetőjogi ügyben amikor Önt gyanúsítottként hallgatja ki a nyomozó hatóság. Jó tanácsként javaslom, hogy mentse el ezt a weboldalt a könyvjelzők közé, vagy írja be a telefonjába a telefonszámomat és amikor jogi tanácsra lesz szüksége, esetleg büntető ügyben Önt megvádolják, azonnal gondoljon arra, amit itt olvasott és minél előbb keressen fel elérhetőségeimen.

Kérem keressen bizalommal, hogy segíteni tudjak Önnek!

Tisztelettel: Dr. Egri Zoltán ügyvéd


Vegye fel velem a kapcsolatot vagy kérdezzen Online!